Navigatie

 

Stoere kinderschoenen voor opgroeiende avonturiers!

Hé, dat een kinderschoen degelijk moet zijn voor onze opgroeiende avonturiers weten we, maar we hebben ook graag keuze! Bij Watoto vind je stoere schoenen, maar ook eigenzinnige schoentjes met een kleurrijk of speels accent. Laat je verrassen door originele schoenen die telkens met de grootste zorg worden uitgekozen en samengesteld door Watoto. 
De kindervoetjes gaan nog veel lopen, spelen en dansen. Dat doen ze het liefst met een mooie schoen! Door het ambachtelijke productieproces zijn de schoentjes nog eens duurzaam en comfortabel. Zo heeft je kind niet alleen een mooi schoentje aan, maar ook ééntje dat goed zit! Zoek je hippe kinderschoenen met oog voor kwaliteit en een mooie pasvorm? Spring dan zeker binnen bij Watoto! 

Heb je thuis een avonturier rondlopen met schoentjes of accessoires van Watoto? Post dan gerust een foto op onze facebookpagina, of tag ons op je instagram! #shopatwatoto


Watoto… ‘kinderen’ in het Kiswahili 

Als kleuterjuf gaf ik les in Kenia. Hier verloor ik mijn hart. Naast mijn passie voor Afrika, heb ik een nog grotere passie voor kinderen en mode. Met Watoto maak ik mijn droom waar om mijn passies te combineren met een eigen zaak. 

__________

"Good shoes, take you good places"

 

 

 

 

© 2016 - 2019 watoto | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel