Navigatie

ZE DOEN HET WEER !

Al van bij de start van Watoto zit Angulus in onze collectie! Het vrijwel onbekende merk sprak ons meteen aan. En wat doe je als je gevoel goed zit? Dit gewoon volgen, toch?! Meteen was het een schot in de roos! Watoto was één van de eerste winkels in regio Antwerpen die Angulus verkocht en dit met groot succes! Het merk was eerst nog onbekend bij de mensen. Nu is het één van de topfavorieten bij onze klanten! Ieder seizoen wordt onze Angulus collectie groter.

Angulus blaast ons ieder seizoen omver met een collectie die er staat. Ze zijn dan ook niet voor niets DE nummer 1 van de Deense (kinder)schoenen. Het is een merk met een duidelijke visie. Met aandacht voor vakmanschap creeëren ze schoenen waarin kinderen hun tenen vrij kunnen bewegen. Eenvoud, tijdloos, krachtig en duurzaam. Daar draait het bij Angulus om. En daar staan we als lokale handelaar helemaal achter.

Hoe worden de schoenen van Angulus nu eigenlijk gemaakt? Wel, dat is een proces vol precisie, tijd en een getalenteerd team. Het ontwerpen van de schoenen gebeurt in Copenhagen. Vandaar de scandinavische look van de schoenen. De productie wordt al sinds 1960 gedaan in St. Joao, de Madeiro, zo’n 40 km ten zuiden van Porto. Angulus werkt samen met de beste schoenmakers. Zij maken de schoenen met evenveel liefde die jij voelt wanneer je je kind ziet spelen, lopen en bewegen met zijn stoere Angulus schoenen.

Ieder seizoen selecteert Watoto zorgvuldig een reeks kinderschoenen van Angulus. Wij hebben de luxe om de materialen en kleuren zelf uit te zoeken. Zo kunnen we unieke en custom made schoenen aanbieden aan onze klanten. En ja hoor... elke keer voelen we een zware instant crush als we de nieuwe collectie voor de eerste keer zien.

Heerlijk!

 

 

________________

© 2016 - 2019 watoto | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel