Let's meet!

Watoto betekent ‘kindjes’ in het Swahili, de taal van Kenia. Ooit gaf ik daar les en beleefde er ongelooflijk prachtige en zotte avonturen. Je mag me hier gerust over uithoren if you like.

In 2015 openden wij onze bakstenen winkel met kinderschoenen. Daarna volgde een webshop en ondertussen is onze winkel 2x groter geworden en aangevuld met nog meer leuks. Als je langskomt, neem gerust aanhang mee, want het is echt gezellig winkelen bij ons heb ik horen zeggen.

Bang dat je kind niet wilt passen of schrik dat je kind gekke snoeten gaat trekken? No worries, we’ve got your back. Wij hebben engelengeduld, een lieve glimlach en heel wat trucjes. Het allerbelangrijkste is dat je kind zich op zijn gemak voelt met of zonder gekke snoeten. Daarna meten we de voeten op en gaan samen op zoek naar goed passende schoenen die er ook nog eens mooi uitzien!

Wij werken samen met een podoloog en scholen ons geregeld bij waardoor wij jullie uitgebreid kunnen informeren over de voeten ontwikkeling van jouw kind.

E-book binnekort verkrijgbaar!

Wist je dat wij vooral duurzaam geproduceerde merken hebben? Wij houden niet van massaproductie en gaan voor unieke collecties. In 2021 brachten wij een collectie uit onder ons eigen label. #dreamscometrue.

Wij zijn gespecialiseerd in eerste stapschoenen en gaan verder tot de kleuterschool en begin lagere school. Mama’s en dames kunnen bij ons ook terecht voor unieke en kwaliteitsvolle schoenen. Wij kiezen onze collecties met de grootste zorg en fashion eye uit.

Naast schoenen vind je bij ons ook rugzakken, kousen, haaraccessoires, en nog heel veel meer accessoires en lifestyle.

Come & say hi!

Meet the team!