Meet the team!

Watoto zou Watoto niet zijn zonder ons fantastisch team! Leer onze toppers hier kennen.

Charlotte

A 90’s kid, mama van Cézanne en lief van Mattijs. Wonend op de boerenbuiten samen met Odette, de poes. Ze wordt blij van mooie dingen en simpele momenten. Verzot op ambachtelijk ijs en voorgerechten. Gevoelig aan fel licht, lawaai en veel volk, maar ook fan van een dagfestival, gezellige kampvuren, een zondagsmarkt en véél babbelen. Vindt haar eigen mopjes oprecht goed. Emotie en empathie, yup that’s her. Een familiemens en dagdromer.

Anna

Een geboren leerkracht. Geniet van een koffie, het liefst zwart. Net zoals haar haar en kledij. Met een vleugje wit. Enorm lief en een stille levensgenieter. Grote fan van gezellige avondjes onder vrienden en familie tot in de late uurtjes. Af en toe een balleke kloppen tijdens de volleybal? Kan ze. Haar favoriete merk van Watoto is Angulus. Krachtig, rechttoe rechtaan en as steady as a rock. Net zoals Anna!

Paulien

Fashionista die altijd mee is met de laatste trends. Student interieur & werkt in de evenementensector. Dat zie je, want ze is een bezig bij en ongelooflijk creatief en shaket graag op de festivalweide. Deze gezellige babbel vrouw houdt van pasta en taartjes. Die neemt ze dan ook steevast mee als lunch als ze komt werken. Van de kleinste zonnestraaltjes wordt ze instant gelukkig net zoals van haar hond Flor.

Kirsten

Babbelaar, enthousiasteling en leergierig. De eigenschappen die haar ineens typeren als top leerkracht in het bijzonder onderwijs. Bourgondiër en een echte levensgenieter. Feestje? Dan is Kirsten er bij. Haar dansmoves kennen geen grenzen. Festivals en reizen zijn haar go to, maar ze is ook een echte huismus. Kirsten is de nieuwste telg van ons team & she is so ready for it!